Поръчки

Можете ли да комбинирате поръчки?

Да, можете да комбинирате няколко поръчки в една по-голяма, така че да платите за доставка само веднъж. Моля, имайте предвид, че това съкращава времето за доставка, поради което предлагаме да комбинирате само тези поръчки, които са направени през последните 24 часа. За да комбинирате поръчките, моля, свържете се с нас по имейл ([email protected]) или чрез […]

Можете ли да отмените поръчката си?

Да, можем да отменим поръчката по искане на поръчващия, при условие че поръчката не е платена. Моля, изпратете заявка по електронна поща ([email protected]) или чрез онлайн чат, като посочите номера на поръчката, която трябва да бъде анулирана.

Кой е часът на изпълнение на поръчката?

Поръчката се изпълнява средно в рамките на няколко работни дни, в зависимост от поръчаната марка и броя на артикулите. Очакваното време за доставка на цялата поръчка е показано в кошницата, а времето за доставка на отделните продукти е дадено в XML файла, достъпен на нашия уебсайт.

Мога ли да получа отстъпка при поръчка?

Продуктите, предлагани на уебсайта matterhorn.pl, вече са на цени на едро, но в случай на наистина големи покупки отстъпките се разпределят индивидуално, като за целта се свържете с нас по имейл ([email protected]) или директно чрез нашия чат.